Administratiekantoor Sabrina Peeters

Icon

Administratiekantoor dat kwalitatief goed werk verricht tegen betaalbare tarieven en klaar staat voor uw onderneming

Wie ben ik?

In 2001 ben ik begonnen bij een accountantskantoor in Oudenbosch waar ik voor het eerst kennis maakte met het reilen en zeilen bij een accountantskantoor en ik moet eerlijk zeggen “het sprak mij erg aan”. Nadat ik redelijk wat ervaring had opgedaan ben ik na drieëneenhalf  jaar gaan werken bij PricewaterhouseCoopers. Dit was een perfecte leerschool om alle facetten van het accountantsvak te leren en tevens mijn studie SPD Bedrijfsadministratie theoretisch af te ronden. Na een dikke vijf jaar ervaring opgedaan te hebben bij dit kantoor vond ik het tijd om MKB-bedrijven zelfstandig te kunnen gaan bedienen.

 

Ik heb deze stap genomen omdat ik van mening ben dat MKB-bedrijven voor lagere tarieven geholpen kunnen  worden tegen een gelijk blijvende kwaliteit. Het ontbreken van alle voordelen van een grote onderneming heb ik weten te ondervangen door een samenwerking aan te gaan met een lokaal accountantskantoor die accountants en fiscalisten in dienst heeft.  Hierdoor blijf ik zelf up-to-date in de accountantswereld en heb ik een perfecte vraagbaak.

Bent u toe aan een administratiekantoor die kwalitatief goed werk verricht tegen betaalbare tarieven en klaar staat voor uw onderneming dan licht ik graag een en ander nog mondeling aan u toe!!

Ik wens u veel plezier op mijn website!

Rss Feed Tweeter button Linkedin button
Blog WebMastered by All in One Webmaster.